Λίγα λόγια για εμάς

Ο κόσμος μας

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000 όπου λειτούργησε ως εργαστήριο αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και έως το 2016 εξυπηρέτησε πολλές χιλιάδες καταναλωτές προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η αναζήτηση τους για καθαρά προϊόντα μας ώθησε να τυποποιήσουμε επιλεγμένα προϊόντα και να τα διαθέσουμε σε επίσης επιλεγμένα σημεία πώλησης.
H προσπάθεια μας συνεχίζεται έως σήμερα όπου αυτήν τη στιγμή μπορούμε να καλύψουμε μέσω αποκλειστικών αντιπροσώπων σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Η φιλοσοφία μας πάντα ήταν είναι και θα είναι να δημιουργούμε προϊόντα που δεν προέρχονται από έτοιμα βιομηχανικά μείγματα.
Xρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες στην αρχική τους μορφή και έτσι είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας είναι καθαρά χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών άρα και ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό.
O παραδοσιακός τρόπος παρασκευής είναι το μυστικό μας για το καλύτερο αποτέλεσμα διότι υποστηρίζουμε ότι κανένα μηχάνημα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα χέρια.
Η επιτυχημένη πορεία μας οφείλετε κυρίως στην σταθερή προτίμηση των χιλιάδων καταναλωτών στα προϊόντα GRECOBARS όπως και στην σωστή επιλογή των αντιπροσώπων μας που εξυπηρετούν με συνέπεια τα επιλεγμένα σημεία πώλησης.